Coaching, therapie en energetische healing

Zo, je nieuwsgierigheid heeft je hier gebracht. Bedankt voor je interesse.

Ongeacht de aard van je uitdagingen, het is mijn intentie om jou te helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Ik wil jou helpen groeien om de persoon te zijn die jij zelf wilt zijn. Daarbij maak ik gebruik van Oosterse en Westerse methodes met (soms wetenschappelijke) inzichten om zo wérkelijke resultaat in jouw leven te brengen. Word wie je bent.

Het mentorschapsproces kan verrassende resultaten brengen, zowel voor jezelf als voor de wereld rond jou. Hier volgt een bescheiden opsomming van de voordelen die je kan verwachten:

De inviduele begeleiding is een meerwaarde. Dennis zorgt ook voor een veilige omgeving om te werken met mijn uitdagingen. Ik heb gemerkt dat ik sterker sta in het leven, met meer ontspanning én energie!

– Laurence

Mijn eerste aanvoelen was dat hij echt goed is in wat hij doet, hij brengt het naar mijn bevinden ook zeer goed aan; hij straalt kalmte uit.

– Martin
jaredd-craig-750818-unsplash
De sessie zijn een combinatie van gesprek en stilte, ondernemen en ontspanning, meditatie en integratie.
 • Steun op je levensweg.
 • Het vermogen om van mislukkingen en tegenslagen te leren en ze te ervaren als zinvolle levenslessen.
 • Een gevoel van loyaliteit en waardering voor je eigen weg en de weg van anderen.
 • Het vermogen om een veilige, niet-oordelende leeromgeving te creëren waarin naar alle gezichtspunten echt geluisterd wordt.
 • Het vermogen om anderen in staat te stellen al hun capaciteiten volledig te ontwikkelen en te verwezenlijken, door het aanpakken en overwinnen van twijfel en angst.
 • Het vermogen om harmonie, samenwerking en eenheid van doelstellingen te stimuleren, in onszelf en in de wereld.
 • Het ontdekken van een gemeenschappelijke noemer tussen jou en je tegenstanders, zodat win/win-oplossingen zonder frustratie gecreëerd kunnen worden.
 • Manieren om het vuur van enthousiasme en de passie voor het leven, die we allemaal in ons dragen, bij anderen aan te wakkeren.
 • Een gevoel van acceptatie, flexibiliteit en balans in je eigen leven.
 • Een organische en spirituele, in plaats van mechanische kijk op relaties, in alle facetten van het leven.
 • Een krachtig gevoel van toegenomen eigenwaarde en zelfvertrouwen, van doelbewust streven, discipline, verantwoordelijkheid en motivatie op jouw gekozen weg.
 • Een humane stijl van leiderschap, begeleiden en lesgeven die iedereen binnen je invloedssfeer tot voordeel strekt.
 • Een helder inzicht in de wederzijds afhankelijke aard van je relaties en van de onderlinge verbondenheid in alle levensvormen.

We gaan praten. Communiceren. Door middel van vragen en reflectie kom jij tot een verruiming van je bewustzijn.

We gaan niet enkel praten, maar ook zakken. Voelen. Ik gebruik hierbij Zhineng Qigong als basis. We doen fysieke en energetische oefeningen, experimenten met lichaam, geest en hart. 

Verandering van gedrag vraagt tijd maar vooral veel focus. We gaan kijken waar je aandacht ligt, en zo ook waar je energie naartoe gaat.

Een uitdaging situeert zich altijd in een omgeving. Je bevindt je in vele complexe relaties, je werkt in een organisatie, enz. Ik zal dus altijd kijken naar wat je doet binnen die context. Binnen en buiten beïnvloeden elkaar als één holistisch geheel.

De eerste stap zetten naar hulp is een enorm grote stap voor heel veel mensen. Het vraagt veel moed en durf om je hart uit te storten bij een wildvreemde.

Ik stel voor te beginnen met een vrijblijvende (online) kennismaking. Vertrouwen is het belangrijkste.

De verdere sessies zijn face to face in mijn praktijkruimte in Eke (of Gent). Online kan ook, er zijn voor- en nadelen bij beiden. Voordelen van een in real live gesprek: de communicatie is rijkelijk en dieper, we kunnen oefeningen doen, feedback is makkelijker en de sessies hebben meer impact. De voordelen van een online gesprek zijn dat je je niet hoef te verplaatsen en je in je eigen omgeving kan vertoeven.

Het is aangeraden elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, dit wil zeggen minimaal om de twee à drie weken of wekelijks op het begin. De meeste mensen beginnen resultaat te zien na een traject van ongeveer vijf sessies. Daarna doen we een evaluatie om te kijken of het voldoet aan jouw verwachtingen en of verder begeleiding nodig is.

 • De sessies kunnen plaatsvinden in Eke of Gent centrum bij BlinkOut.
 • Indien verplaatsing niet mogelijk is, kan het ook online.
 • Een sessie duurt gemiddeld een goed uur.

Een sessie is één uur en kost 50 euro.

Wil je een langere sessie van 1,5 uur, dan komt er 20 euro bij.

Inspiratie & Actie

Start waar je bent. Ik nodig je met plezier uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik noem het een mini vakantie. Zet de eerste stap richting ontspanning en helderheid. 

Dennis Swennen profile picture