Steeds meer mensen zoeken een weg naar ontspanning en innerlijke rust. Vooral het verbeteren en onderhouden van de mentale en fysieke gezondheid of medische uitdagingen zijn een belangrijke drijfveer.

Qigong helpt om meer balans te brengen in je leven en om meer tot jezelf te komen. Jong en oud, lenig of niet, iedereen is welkom! Voorkennis is niet vereist. Benieuwd?

Waar en wanneer?

jonatan-moerman-98150-unsplash

Gent centrum, elke donderdagavond

In een kleine groep werk je rond diepe ontspanning en het balanceren van je energie. De sessies zijn een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust.

van 20.00 tot 21.15 uur
Zhineng Qigong voor Beginners

locatie: BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, Gent

Wat kan je zoal verwachten?

In een kleine groep werk je rond diepe ontspanning en het balanceren van je energie. De sessies zijn een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust.

Je wordt ondergedompeld in een veld van qi en energie. Je leert je lichaam en geest te openen, om je hart thuis te brengen. In de loop van die lessen kom je meer te weten over de essentie van Zhineng Qigong en de Oosterse filosofische achtergrond.

Zhineng Qigong voor Beginners

Fysiek en mentaal in balans door ontspanning. Meditatie in beweging.

In een ontspannen en meditatieve staat leer je energie en qi opnemen en harmoniseren. De zachte bewegingen zorgen voor een vitale energiedoorstroming en het losmaken van de gewrichten. Je leert ook meer controle te krijgen over je gedachten en geest.

Avondmeditaties

Ontspannen & opladen. Energie herbronnen en harmoniseren.

Oefenen in bewust zijn, in loslaten, in laten stromen.

Je doet mee op jouw niveau: relaxed en liggend, zittend als een rots in de branding of staand als een boom.

De lessen werken inspirerend door het delen van ervaringen onder de deelnemers. We werken aan het doorbreken en transformeren van oude patronen om zo een hernieuwde energie in jezelf te vinden.

Je zal ook merken dat in groep het qi-gevoel een sterker effect heeft!

Wat je me zegt, geloof ik niet. Wat ik voel en beleef, geloof ik wel. Laat je verrassen...

Deelnameprijs

Inschrijven voor een les of meditatie

Inschrijven kan via het contactformulier

Je kan deelnemen aan losse lessen, hoewel ik regelmatig oefenen sterk aanraad. 🧘‍♂️Ben je van plan om meerdere keren te komen, dan neem je best een kaartje voor tien of vijf lessen. Handig én voordeliger.