Beste virtuele vriend,

Ik begroet je in openheid en heet je van harte welkom bij het Zhineng Qigong Online Qi Center.

Het doel van het Online Qi Center is om je te helpen vaker te oefenen. Door de oefeningen en meditaties van Zhineng Qigong versterken we samen onze intentie, ons karakter en de community.

Qigong kan je ondersteunen bij het bereiken van je gezondheids-, professionele, sportieve, artistieke, intellectuele en evolutionaire doelen.

Deze sessies zijn voor alle beoefenaars in de wereld die verbinding willen maken met het helende qi veld. Voorafgaande ervaring of kennis is niet vereist.

De meditaties zijn in het Nederlands, gegeven door mezelf, Dennis. Ik ben een gecertificieerd beoefenaar van het Chi Neng Instituut en heb verschillende trainingen bijgewoond onder leiding van Chinese leraren.

Ik vind dat het van essentieel belang is om de (dagelijks) te oefenen in een groep en dat de stap hiernaar eenvoudig en toegangelijk is voor iedereen.

De sessies zijn gratis voor alle deelnemers. Als je een bijdrage wilt leveren aan het in stand houden van dit initiatief, kan je een donatie doen.

Om deel te nemen aan een oefensessies, registreer je je op deze pagina. De sessies zijn momenteel elke dinsdag van 19.45 tot 20.30 uur.

Op het moment van de sessie klik je op de link in de e-mail om toegang te krijgen tot de online meeting (enkel audio).

Welkom, ontspan en geniet. 🙂

Online Qi Meditatie - Elke dinsdagavond van 19u45 tot 20u30

Een moment om tot rust te komen. Even niets doen. Ruimte maken. De stilte en energie van de sessies laden je weer op. Ik begeleid je in het oplossen van je weerstand en blokkades. Je lichaam en geest ontspannen, waardoor een gevoel van vrijheid en vreugde spontaan ontstaan.

Je verlicht de weerstand en spanning die je in je draagt, fysiek én mentaal. Energetisch creëer je terug balans.

Ik begeleid je naar een staat van diepe ontspanning. Je lichaam krijgt de kans om te herstellen. Je denken komt tot rust. De meditatie heeft een direct effect op de kwaliteit van je qi en de kwaniteit van je energie.

Je leert ruimte maken, openheid creeëren. Je word je bewuster van je innerlijke richting, je kompas.

Dit gaat over toestaan, toelaten. Doorheen de dag bouw je regelmatig spanning en weerstand op. Tijdens de sessies leer je om gedachten te laten gaan, je geest leeg te maken waardoor je weerstand vanzelf vermindert.

En waar minder stress is, kan je vrijheid van je natuurlijke aard beter stromen. Een geest als water. Een lichaam in balans.

Veelgestelde vragen

Schrijf je in via de knop op deze pagina. Je ontvangt daarna een email met alle praktische details om deel te nemen.

 

Elke dinsdagavond om 19u45, behalve op feestdagen.

  • Een computer of smartphone: PC, Mac, iOS of Android.
  • Speakers of hoofdtelefoon en uiteraard een internetverbinding.
  • De sessies verlopen voornamelijk via audio. Op het begin van de sessie stel ik me even kort voor voor de nieuwe deelnemers.
  • Verbinden via video is niet vereist. Je kan zelf kiezen of je je video deelt of niet. De instructies zijn eenvoudig en kunnen gevolgd worden door gewoon te luisteren.
  • Deelnemen kan waar je wil, zolang je maar kan meeluisteren. Door je aanwezigheid – zelfs op afstand – ben je sowieso verbonden met intentie en energie van het qi veld.

Niet, nada, noppes, niènté. 😌 Nu, als je wil, mag je altijd vrijblijvend een donatie doen.

Inschrijven voor de online meditaties