Online Meditaties

Elke dinsdagavond 19:50 - 20:30

Extra op donderdagavond, 20:00 – 21:00
(t.e.m. eind april 2020)

Je verlicht de weerstand en spanning die je in je draagt, fysiek én mentaal. Energetisch creëer je terug balans.

Ik begeleid je naar een staat van diepe ontspanning. Je lichaam krijgt de kans om te herstellen. Je denken komt tot rust. De meditatie heeft een direct effect op de kwaliteit van je qi en de kwaniteit van je energie.

Je leert ruimte maken, openheid creeëren. Je word je bewuster van je innerlijke richting, je kompas.

Dit gaat over toestaan, toelaten. Doorheen de dag bouw je regelmatig spanning en weerstand op. Tijdens de sessies leer je om gedachten te laten gaan, je geest leeg te maken waardoor je weerstand vanzelf vermindert.

En waar minder stress is, kan je vrijheid van je natuurlijke aard beter stromen. Een geest als water. Een lichaam in balans.

De meditaties worden begeleid in het Nederlands.

Extra Meditaties op donderdag

Het zijn ongewone tijden. We bouwen nu voelbaar heel wat spanning en weerstand op dezer dagen. Meditatie, zeker in groep, kan je ondersteuning bieden in moeilijke tijden. Op deze manier wil ik ook mijn bijdrage leveren.

Lees er meer over in de blogpost: Extra online – Helende qi meditaties ten tijde van corona

Veelgestelde vragen

Schrijf je in via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan een email met alle praktische details om deel te nemen.

Elke dinsdagavond om 19u45, behalve op feestdagen.

Donderdagavond 20u00 (t.e.m. 31 april 2020)

  • Een computer of smartphone: PC, Mac, iOS of Android.
  • Speakers of hoofdtelefoon en uiteraard een internetverbinding.
  • De sessies verlopen voornamelijk via audio. Op het begin van de sessie stel ik me even kort voor voor de nieuwe deelnemers.
  • Verbinden via video is niet vereist. Je kan zelf kiezen of je je video deelt of niet. De instructies zijn eenvoudig en kunnen gevolgd worden door gewoon te luisteren.
  • Deelnemen kan waar je wil, zolang je maar kan meeluisteren. Door je aanwezigheid – zelfs op afstand – ben je sowieso verbonden met intentie en energie van het qi veld.

Niet, nada, noppes, niènté. 😌 Nu, je mag je altijd een vrije bijdrage doen.

Inschrijven

Een moment om tot rust te komen. Even niets doen. Ruimte maken. De stilte en energie van de sessies laden je weer op. Ik begeleid je in het oplossen van je weerstand en blokkades. Je lichaam en geest ontspannen, waardoor een gevoel van vrijheid en vreugde spontaan ontstaan.