Start

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap

Ik deel graag wat ik zelf heb geleerd. Genoeg van je oude gewoontes en op zoek naar iets nieuws? Als je graag wil groeien naar meer voldoening, dan ben je op de juiste plaats. Misschien wil je wel een reis maken van duizend mijl? Begin alvast met één enkele stap.

Hier zijn vijf manieren om meer ontspanning, helderheid en gezondheid in je leven te brengen. Ik heb ze gerankschikt van super makkelijk tot het meest uitdagend.

1. Lees de blog. Hier schrijf ik over de dagelijks uitdagingen in het leven en probeer ik nieuwe dingen uit. Ik schrijf over levenskunst, ontspanning, oosterse filosofie, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Lees meer..

2. Meld je aan voor de Qi Mail. Door je aan te melden, ontvang je mijn laatste inspiratie en updates rechtstreeks via email. Je blijft op de hoogte van de activiteiten en workshops. Er is ook een gratis mini ontspanningscursus.  Leer meer..

3. Boek je mini vakantie. Een moment van verbinding. Ik neem graag een half uurtje tijd vrij voor jou om kennis te maken. Deze ‘mini vakantie’ is een open gesprek, en hopelijk een online verhelderings- en ontspanningsmoment voor jou. Wat is jouw grootste uitdaging? Is het chaos in je hoofd of roept je lijf om aandacht? Wat staat je in de weg om rust en harmonie te ervaren in je leven? Ik help je graag richting ontspanning en een helder hart. Boek je mini vakantie hier.

4. Volg een van de wekelijkse lessen of workshops. Ze omvatten mijn beste ideeën omtrent verschillende thema’s, inclusief leren ontspannen én toch productief leven, persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid, Zhineng Qigong en meditatie. Ik kan je ook helpen je werk en leven te organiseren, je productiviteit te verhogen met behulp van de Getting Things Done® method. Ervaar opnieuw de vrijheid waar je naar op zoek bent. Bekijk het aanbod..

5. Boek me als persoonlijke coach. Ik houd van individuele coaching, om met mensen te verbinden en hen te begeleiden naar inzicht en verandering. Zin om samen te werken? Misschien wel, maar hoe werkt het dan juist? En wat levert het jou op? Wanneer je twijfelt of individuele coaching je vooruit kan helpen, kan je een mini vakantie of kennismakingsgesprek inplannen met mij. Daarna kan je vrijblijvend kiezen hoe je verder wil gaan. Leer meer..

Iets anders in gedachte dat je hierboven niet kan terugvinden? Stuur me een bericht...